Om mit privatliv

 

 

Jeg er gift med Poul V. Thomsen. Vi har fire børn, et par svigerbørn og fire børnebørn.

 

 

Vi er begge "ærke-jyder", men i 2010 flyttede vi til Københavnsområdet: Først et år år i Skodsborg nord for København, så på Cristianshavn. I foråret 2019 flyttede vi til den lille by Kalvehave. Den ligger lige ved broen over til Møn. 

 

 

Udover at arbejde, holder jeg af at læse romaner, male (ikke særlige talentfulde malerier), gå tur sammen med Poul, studere og plukke svampe og blomster, gå i operaen, tilberede og spise god mad, få god vin til - gerne sammen med venner eller familie. Jeg kan godt lide at fotografere, og hjemmesiden er en anledning til at få brugt billederne.

 

Jeg er mentor for - ven med - en ung syrisk familie. Der er lidt arbejde i det men endnu flere glæder.

 

Poul og jeg rejser gerne - især til Spanien, og vi ser gerne opera i Europas hovedstæder, men vi holder lige så meget af ture rundt i Danmark. Nogle gange med vores lille telt og primitive campingudstyr.

 

Nu har vi købt en VW California - så er det ud i verden med den.

 

 

Sidste ny: Vi har købt hus i Kalvehave. Tæt på færgen til Lindholm. Der er meget smukt i Kalvehave, flytter derned i løbet af foråret, men hvor ærgerligt med planen om et udrejsecenter på Lindholm: Ser denne kronik, jeg har skrevet sammen med to andre indbyggere i Kalvehave.

 

http://hellekroghhansen.dk/onewebmedia/Ideen om et udrej….

 


Copyright © All Rights Reserved